Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

/ Uw Badkamer als actief deel van uw Woonst

14

Jaren in het vak

Uw Badkamer als Leefruimte

De badkamer groeit meer en meer uit tot een centrale plek in huis. Hier spoelt men stress en zorgen van zich af. Een badkamer is vandaag dan ook zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. Wilt ook u uw huidige badkamer in een nieuw kleedje steken en er een aangename ontspanningsruimte of zelfs een wellness badkamer van maken, dan kan u uw volledige project met een gerust hart uit handen geven aan Delta T. Wij informeren u uitgebreid zodat u een perfect overzicht krijgt over de uit te voeren werken. Met de grootste nauwkeurigheid nemen wij uw badkamer onder de loep: van ontwerp tot realisatie. Terwijl wij uw badkamer aanpakken kan u zorgeloos gebruikmaken van onze mobiele badkamer die wij gratis aanbieden.

Totaal Renovatie

Delta-T bv uit Rijmenam voor uw sanitair en badkamer

Als badkamerspecialist garanderen wij u een klantgerichte, doeltreffende aanpak met telkens een kwalitatief resultaat. Hiervoor steunen wij op onze jarenlange ervaring en kennis. Wij doen met andere woorden de totaalrenovatie van uw badkamer. Alles dus. U kan op ons rekenen voor de afbraak, loodgieterij, elektriciteit, betegeling en schilderwerk. Alle werken worden uitgevoerd met oog voor detail, de nodige expertise én professionele finesse. Voorafgaand de werken maken we graag duidelijke afspraken met u als klant. Samen overlopen we welke renovaties u wenst en welke werken er dienen uitgevoerd te worden. U kiest de nodige materialen bij onze partners. Hierbij geeft u uw voorkeuren en wensen aan, en aan de hand van het gesprek wordt een offerte op maat opgemaakt, afgestemd op uw budget. Deze offerte is trouwens geheel vrijblijvend en gratis. U kan op ons een beroep doen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Maak een Afspraak

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen over een kwalitatieve badkamerrenovatie uitgevoerd door Delta T uit Rijmenam?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag bij met professionele raad en deskundig advies. U kan al eventueel enkele van onze realisaties bekijken die u zeker en vast zullen overtuigen om met ons in zee te gaan.

Contact
Delta-T bv uit Rijmenam voor uw sanitair en badkamer
badmobiel van Delta-T

Onze BADMOBIEL tijdens onze werken

Onze klanten mogen kosteloos de mobiele badkamer huren tijdens de renovatie van hun badkamer. De mobiele badkamer wordt door ons aangesloten op het water, de riolering en de elektriciteit. Het enigste dat we vragen is dat je onze badmobiel eventjes proper maakt bij afhaling. Super gemakkelijk toch? Geen stress of op verplaatsing gaan douchen tijdens onze werken!

Gratis mobiele badkamer