Verwarming

Verwarming

Installatie van centrale verwarming

centrale verwarming bij Delta-T

Bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende verwarmingssystemen en type CV-ketel spelen verschillende factoren een rol. Zo zal onder meer de ligging van uw huis, de grootte van uw woning en uw gezinssituatie bepalend zijn voor de keuze. Gaat u voorkeur uit naar een Gasketel, mazoutketel, warmtepomp, Solar of vloerverwarming? Wij adviseren u graag welk type CV ketel en welk centrale verwarmingssysteem het best bij uw wensen past.

Een ding staat vast: wij werken als erkend installateur voor centrale verwarming enkel met het gerenommeerde merk Buderus zodat u zorgeloos kan genieten van uw verwarming!


Buderus

Onderhoud CV Installatie
Laat tijdig uw verwarmingsinstallatie nakijken

Waarom periodiek onderhoud?
Vermijden brand, gasexplosie en CO-vergiftiging
Verlagen van uw verbruik (betere afstelling)
Verhogen van uw ketelrendement met gem. 5%
(per mm roet kan uw rendement dalen met 3%)
Verminderen kans op storingen
Uw installatie gaat langer mee
Verlagen CO² uitstoot
Voldoen aan de wettelijke verplichting in Vlaanderen
In regel zijn met verzekeringsvoorschriften (brandverzekering)

Voor welke installaties?
Voor alle centrale stookinstallaties op gas, stookolie en vaste brandstoffen.

Wanneer?
Installaties op stookolie & vaste brandstoffen : jaarlijks.
Installaties op gas : om de 2 jaar

Waaruit bestaat een onderhoud
Reinigen ketel + brander.
Vervangen dichtingen indien nodig.
Afstellen brander + uitvoeren metingen + opstellen officiële attesten.


Meer info

Vloer Verwarming

Dit verlegsysteem bestaat uit voorgevormde noppenplaten uit PE.
Elke plaat is voorzien van een speciale randstrook waardoor de platen met elkaar worden verbonden. Zo bekomt u één grote noppenfolie waartussen de vloerverwarmingsbuizen zullen worden vastgeklikt. De noppenplaat dient enkel als bevestigingsmat waardoor de verwarmingsbuizen in de berekende verlegafstand blijven bij het uitvoeren van de chapewerken. Er dient steeds een isolatielaag te worden geplaatst onder de noppenplaat. Meestal gespoten PUR of vaste vlakke isolatieplaten.


Buderus
vloerverwarming bij Delta-T

Warmtepompen

De Buderus warmtepompen worden als sinds 1968 in Zweden gebouwd en zijn ontworpen om zelfs in de meest extreme omstandigheden hun werk te blijven doen.

Een Buderus warmtepomp trekt op de meest efficiënte en ecologische manier warmte uit de grond of uit de buitenlucht. Deze vrijgekomen warmte – energie kan u gebruiken om uw woning te verwarmen en om sanitair water te produceren. Welke warmtepomp het beste bij uw situatie past hangt af van verschillende factoren.


Bodem / water warmtepomp

Een bodem / water warmtepomp, ook wel geometrische warmtepomp genoemd, gebruikt de natuurlijke warmte die aanwezig is in de bodem. Via een verticale boring of horizontaal captatienet ( stelsel van buizen in ondiepe ondergrond ) wordt de energie aan de bodem onttrokken.

Lucht / water warmtepomp

Met een lucht / water warmtepomp benut u een onuitputtelijke energie bron, de lucht. Die kan u gebruiken voor de verwarming en voor de productie van sanitair warm water.

Sanitaire warmtepomp

De Buderus sanitaire warmtepompen produceren op een energiezuinige manier warm water voor het hele gezin. Afhankelijk van het model gebruiken ze de binnen – of buitenlucht om de warmte op te wekken. Door ze te koppelen aan zonnepanelen realiseert u nog bijkomende efficiëntie en besparing.

Solar

Dankzij de expertise van Buderus op het vlak van thermische zonnesystemen kunt u deze onuitputtelijk energiebron optimaal benutten. Buderus biedt u het complete verwarmingssysteem: van condensatieketel , over zonnecollectoren tot zonneboilers en de bijhorende regeling.


Buderus
Delta-T bv uit Rijmenam voor uw sanitair en badkamer

Uw verwarming van A tot Z

Niet alleen advies, maar ook uw volledige installatie en werking wordt tot een goed einde gebracht door Delta-T.
Uw centrale verwarming, warmtepompen, solar toepassingen zoals zonnecollectoren of vloerverwarming: U adviseren uw beste keuze en helpen u bij deze moeilijke beslissingen.

Ons vakmanschap doet de rest.


Maak een afspraak